Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1199g1319kcal275.9g0g21.6g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali2999g633kcal36g102g6g63g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1199g300kcal12g66g0g16.8g
Kesäkurpitsa, tuore180g31kcal1.1g4.5g0.7g1.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12336g7249kcal671.6g392.8g327.6g171.2g
Valittu annoskoko6168g3624kcal335.8g196.4g163.8g85.6g
Annoskoko puolitettuna3084g1812kcal167.9g98.2g81.9g42.8g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720