Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g271g344kcal23.3g54g3.5g6.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)13g23kcal0.2g0.4g2.1g0.3g
Paseerattu tomaatti rainbow209g73kcal2.1g14.4g1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton42g67kcal3.3g1.7g5.4g0g
Oltermanni 9% (Valio)30g63kcal9.3g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon13g29kcal1.8g0.2g2.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 33g76kcal1.7g5.9g4.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g1353kcal83.6g154g43.4g17g
Valittu annoskoko617g677kcal41.8g77g21.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna309g338kcal20.9g38.5g10.9g4.3g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872