Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 417g160kcal4.2g28.8g0.8g10.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Hunaja 17g55kcal0.1g13.5g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)13g81kcal2g1.8g7.4g0.9g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g83g274kcal20g0g20.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g1258kcal54.8g96.2g67g25.4g
Valittu annoskoko617g629kcal27.4g48.1g33.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna309g315kcal13.7g24.1g16.8g6.4g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756