Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 250g189kcal4.7g38.6g0.5g2.5g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g15g53kcal0.5g12.2g0.2g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 125g141kcal26.4g0g3.7g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Sieni tatti, hapero 25g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g1615kcal71.2g113.6g95.2g12.4g
Valittu annoskoko618g808kcal35.6g56.8g47.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna309g404kcal17.8g28.4g23.8g3.1g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282