Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle331g431kcal21.5g66.3g9.9g16.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korianteri, annos 10g6.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Korianteri, tuore, annos 20g56g11kcal1.1g2.3g0.3g1.7g
Sinappi 6.3g8.2kcal0.3g0.9g0.4g0.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g1855kcal61.4g240.8g73.2g47.4g
Valittu annoskoko618g928kcal30.7g120.4g36.6g23.7g
Annoskoko puolitettuna309g464kcal15.4g60.2g18.3g11.9g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161