Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 104g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha83g138kcal15.8g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g104g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 104g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g52g63kcal1.8g1.9g5.2g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g104g125kcal2.4g5g10.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g867kcal47.8g37.6g55.8g11.4g
Valittu annoskoko618g434kcal23.9g18.8g27.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna309g217kcal12g9.4g14g2.9g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482