Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 197g150kcal3.7g30.5g0.4g2g
Purjosipuli 24g5.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g88g46kcal5g4.6g0.8g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton33g59kcal1.5g1.8g4.9g1.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g15kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Persilja 1.8g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g552kcal21.8g76.4g14.4g8.2g
Valittu annoskoko618g276kcal10.9g38.2g7.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna309g138kcal5.5g19.1g3.6g2.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035