Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1501g361kcal27.2g33g4.5g34.5g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g500g1251kcal70.1g17g100.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3753g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow28g72kcal2.8g2.8g5.5g0.4g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.3g12.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12340g4007kcal240.2g215.4g222.4g76.6g
Valittu annoskoko6170g2004kcal120.1g107.7g111.2g38.3g
Annoskoko puolitettuna3085g1002kcal60.1g53.9g55.6g19.2g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607