Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 1200g404kcal8.3g66g1.2g16.8g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g4g0.8kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g168g563kcal0.2g137.8g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12344g1936kcal17g407.6g2.8g38.4g
Valittu annoskoko6172g968kcal8.5g203.8g1.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna3086g484kcal4.3g101.9g0.7g9.6g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418081