Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g2398g4795kcal479.5g0g311.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g809kcal0g0g89.9g0g
Sipuli 719g218kcal9g34.5g1.4g12.2g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1798g5575kcal143.9g971.1g98.9g9g
Maustekurkku sokerisuolattu 420g84kcal2.9g12.6g0.4g7.6g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio599g839kcal16.8g39g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12348g25041kcal1318.6g2202g1151.6g62g
Valittu annoskoko6174g12521kcal659.3g1101g575.8g31g
Annoskoko puolitettuna3087g6260kcal329.7g550.5g287.9g15.5g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946