Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2997g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1199g1347kcal253.3g0g36g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1798g611kcal19.8g97.1g3.6g52.1g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12348g4026kcal550.6g211.4g80g110.4g
Valittu annoskoko6174g2013kcal275.3g105.7g40g55.2g
Annoskoko puolitettuna3087g1007kcal137.7g52.9g20g27.6g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346