Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)225g360kcal42.8g0g20.3g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Curry Paste red, Aroy-D8.4g8.7kcal0.3g1.2g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 45g7.6kcal0.9g0.1g0.1g1.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow56g28kcal0.2g6.8g0.1g0g
Flora culinesse2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Fraiche 5% Valio56g51kcal2.3g4.3g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Kookosmaito 45g94kcal0.9g1.3g9.6g0.2g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1238g1237kcal98.4g45.6g71.4g5.4g
Valittu annoskoko619g618kcal49.2g22.8g35.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna309g309kcal24.6g11.4g17.9g1.4g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586