Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g68g392kcal14.8g13.4g34.1g0g
Leseseos (3 viljan)20g50kcal3.3g6.7g1.2g5.9g
Voi 28g204kcal0.3g0.1g22.9g0g
Valkuainen (100g)23g9kcal2.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 225g439kcal42g0g30.4g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g84g236kcal2.1g3g23.6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper39g114kcal10.2g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1238g3099kcal166.6g53.2g254g14g
Valittu annoskoko619g1549kcal83.3g26.6g127g7g
Annoskoko puolitettuna309g775kcal41.7g13.3g63.5g3.5g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179