Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 169g93kcal2.7g22.3g0.3g1.4g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 68g154kcal3.4g11.9g9.5g3.9g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g34g122kcal7.8g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1238g1757kcal91.4g75.8g122.4g12.8g
Valittu annoskoko619g878kcal45.7g37.9g61.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna309g439kcal22.9g19g30.6g3.2g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675