Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g140g1022kcal1.4g1.4g112g0g
Siirappi, tumma140g448kcal0.1g103.6g0g0g
Sokeri 140g568kcal0g139.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.3g0.2g5.1g0g
Neilikka, annos 4g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai315g1102kcal37.8g223.5g6.6g9.4g
Oivariini, 60 (100g)300g1650kcal3g3g180g0g
Liivatelehti, gelatiini80g279kcal68.5g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1000g2200kcal30g50g200g0g
Flora Vanilla 12%1000g1900kcal45g160g120g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka60g239kcal0g59.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1200g3240kcal96g144g240g0g
Puolukka 1200g466kcal5.3g81.6g6g31.2g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12362g29197kcal587.6g2626.6g1740.4g81.2g
Valittu annoskoko6181g14599kcal293.8g1313.3g870.2g40.6g
Annoskoko puolitettuna3090g7299kcal146.9g656.7g435.1g20.3g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137