Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 701g534kcal13.2g108.6g1.4g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g266g75kcal1.6g15.8g0.5g6.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g841g1093kcal168.2g0g50.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g876g2190kcal166.4g0.3g192.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3504g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12376g7783kcal698.8g249.4g490.2g27.4g
Valittu annoskoko6188g3891kcal349.4g124.7g245.1g13.7g
Annoskoko puolitettuna3094g1946kcal174.7g62.4g122.6g6.9g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929