Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 88g265kcal15.7g42.4g0.9g9.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK25g39kcal5.1g0.1g22g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g840kcal68.2g85g59.8g18.8g
Valittu annoskoko620g420kcal34.1g42.5g29.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna310g210kcal17.1g21.3g15g4.7g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917