Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale64g204kcal7.7g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Suolasienet (rouskuja)94g19kcal1.5g4.7g0.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk300g80kcal1.8g15.9g0.6g4.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g3.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu 3.8g10kcal0.5g0.8g0.2g1.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1239g1172kcal28.8g56.4g93.8g14.2g
Valittu annoskoko620g586kcal14.4g28.2g46.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna310g293kcal7.2g14.1g23.5g3.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.6g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943