Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4805g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 601g411kcal86.7g0g6.6g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi6g20kcal0.3g0.9g1.7g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g781g1405kcal32.8g195.2g54.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g3672kcal239.6g392.2g126g0g
Valittu annoskoko6192g1836kcal119.8g196.1g63g0g
Annoskoko puolitettuna3096g918kcal59.9g98.1g31.5g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334