Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1203g8660kcal9.6g9.6g962.2g0g
Sokeri 1684g6835kcal0g1682.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1925g6603kcal196.1g1347.1g23.1g67.4g
Kananmuna kuoreton 1059g1510kcal132.3g3.2g108.5g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 241g110kcal7.2g11.5g3.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 58g214kcal10.7g6.4g12.5g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g47948kcal714.4g6138.2g2219.8g170.2g
Valittu annoskoko6192g23974kcal357.2g3069.1g1109.9g85.1g
Annoskoko puolitettuna3096g11987kcal178.6g1534.6g555g42.6g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925