Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1984g2579kcal317.4g0g146.8g0g
Maustekurkku902g149kcal6.3g27.1g0.9g16.2g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka601g60kcal6.6g4.8g1.2g6g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g301g42kcal4.2g4.5g0.6g3.6g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1142g3396kcal17.1g72.8g342.7g0.5g
Kananmuna, keitetty 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g14664kcal884.2g280.2g1122.4g73g
Valittu annoskoko6192g7332kcal442.1g140.1g561.2g36.5g
Annoskoko puolitettuna3096g3666kcal221.1g70.1g280.6g18.3g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780