Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3780g1602kcal370.8g15.1g3.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta918g2616kcal142.3g1.8g229.5g0g
Voi 504g3656kcal6g2g409.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g390g2340kcal93.6g25.7g210.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g24389kcal1249.4g125.2g2127.4g0g
Valittu annoskoko6192g12195kcal624.7g62.6g1063.7g0g
Annoskoko puolitettuna3096g6097kcal312.4g31.3g531.9g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761