Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl52g468kcal0g0g52g0g
Tonnikala vedessä 1200g1253kcal269.3g0g18g0g
Sipuli kuivattu 60g163kcal6.3g21.1g1g21g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g160g400kcal19.2g78.4g0.8g0.8g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml1200g1800kcal24g30g180g0g
Herneet (Apetit)800g424kcal45.6g42.4g7.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g800g992kcal24g204.8g4.8g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g1920g2010kcal98.5g378.2g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g15021kcal973.8g1509.8g550.6g43.6g
Valittu annoskoko6192g7511kcal486.9g754.9g275.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna3096g3755kcal243.5g377.5g137.7g10.9g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575