Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)718g194kcal9.3g34.5g1.4g12.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4788g972kcal28.7g181.9g14.4g67g
Rucola, lautaselinen n. 30g359g54kcal3.6g7.2g0.7g5g
Rypsiöljy 168g1482kcal0g0g167.6g0g
Valkosipuli 144g156kcal11.3g23.4g0.9g3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g5715kcal105.8g494g370g174.4g
Valittu annoskoko6192g2857kcal52.9g247g185g87.2g
Annoskoko puolitettuna3096g1429kcal26.5g123.5g92.5g43.6g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927