Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1082g1082kcal248.9g0g9.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g752g2104kcal142.8g0g165.3g0g
Ruokakerma Valio 5%601g361kcal7.2g16.8g30.1g0g
Sokeri72g293kcal0g72.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3006g1052kcal30.1g195.4g15g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30.1g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12384g10744kcal881.2g642g503.4g22.4g
Valittu annoskoko6192g5372kcal440.6g321g251.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna3096g2686kcal220.3g160.5g125.9g5.6g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752