Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 6.2g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.6g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g31g19kcal0.3g1.4g1.2g0.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)18g20kcal4.5g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g110kcal10.4g4.8g5g0.8g
Valittu annoskoko62g55kcal5.2g2.4g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g27kcal2.6g1.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g88kcal8.4g3.9g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481