Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.8g0g2.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g1.9g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7g21kcal1.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g159kcal9.8g3g11.8g0.8g
Valittu annoskoko62g80kcal4.9g1.5g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g40kcal2.5g0.8g3g0.2g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.4g9.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715