Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g16g5.4kcal0.2g1g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.8g28kcal2.2g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g201kcal14.2g16.8g8.4g0.8g
Valittu annoskoko62g100kcal7.1g8.4g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g50kcal3.6g4.2g2.1g0.2g
Arvot/100g100g162kcal11.5g13.6g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418