Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.3g26kcal2g0.1g2g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g22g4.8kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Seiti fileitä Findus15g10kcal2.3g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g7.3g5.8kcal0.2g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g123kcal9.8g3.8g7.4g1g
Valittu annoskoko62g62kcal4.9g1.9g3.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g31kcal2.5g1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g99kcal7.9g3.1g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168