Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)21g26kcal1.9g4.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %10g18kcal2.1g0.1g1g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g174kcal16.4g8.6g8.2g0g
Valittu annoskoko62g87kcal8.2g4.3g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna31g43kcal4.1g2.2g2.1g0g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044