Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 25g8.6kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.9g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.1g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Pekoni, paistettu 1.4g7.2kcal0.2g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g211kcal13.6g1.4g16.6g1.2g
Valittu annoskoko62g106kcal6.8g0.7g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g53kcal3.4g0.4g4.2g0.3g
Arvot/100g100g170kcal11g1.1g13.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886