KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g29g41kcal4.7g0.7g2.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 18g25kcal0.6g5.5g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g15g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g156kcal11.8g16.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko62g78kcal5.9g8.1g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g39kcal3g4.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.5g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396