Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)22g28kcal2.4g0.1g2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4.9g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 17g9kcal0.3g2.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g3.3g8.7kcal0.9g0g0.6g0g
Pesto (Pirkka)0.9g5.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g134kcal8.2g6.6g8.4g0.6g
Valittu annoskoko62g67kcal4.1g3.3g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g34kcal2.1g1.7g2.1g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.6g5.3g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092