Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 5.3g3.4kcal0g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Selleri, annos 50g5.3g0.7kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g92kcal6.6g7.4g3.4g1.8g
Valittu annoskoko62g46kcal3.3g3.7g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g23kcal1.7g1.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g74kcal5.3g5.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970