Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g39g7.8kcal0.2g1.5g0.1g2.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g16g53kcal2g10.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g145kcal4.6g24.8g3g6.6g
Valittu annoskoko62g72kcal2.3g12.4g1.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna31g36kcal1.2g6.2g0.8g1.7g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.4g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828