Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Grahamjauho 4.8g16kcal0.5g2.9g0.1g0.5g
Mustikka metsä- 20g8.6kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g3.9g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Rahka Milbona10g6.6kcal1.2g0.4g0g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g236kcal6.6g30.8g8.6g2.6g
Valittu annoskoko62g118kcal3.3g15.4g4.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna31g59kcal1.7g7.7g2.2g0.7g
Arvot/100g100g189kcal5.3g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163