Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g31g46kcal5.9g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g3.1g10kcal0.6g0.3g0.7g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 6.2g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsakaali pakaste Rainbow2.5g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Eldorado sinihomejuusto3.1g13kcal0.5g0g1.1g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g224kcal14.6g2.2g17g0.8g
Valittu annoskoko62g112kcal7.3g1.1g8.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g56kcal3.7g0.6g4.3g0.2g
Arvot/100g100g180kcal11.8g1.8g13.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272