Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g26g44kcal5.2g0g2.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g13g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g13g5.6kcal0.3g0.8g0g0.2g
Pirkka kermajuusto 17%2.1g6kcal0.6g0g0.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)7.8g5.5kcal0.9g0.3g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g132kcal14.4g3.4g6.4g0.4g
Valittu annoskoko62g66kcal7.2g1.7g3.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g33kcal3.6g0.9g1.6g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11.6g2.7g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936