Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g28g31kcal6.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g23g26kcal0.7g0.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g138kcal15g2.2g7.6g0.4g
Valittu annoskoko62g69kcal7.5g1.1g3.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g35kcal3.8g0.6g1.9g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12g1.8g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486