Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali36g7.6kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g15g18kcal2.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki7.5g6.4kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g72kcal6.8g3.4g3.4g1.8g
Valittu annoskoko62g36kcal3.4g1.7g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal1.7g0.9g0.9g0.5g
Arvot/100g100g58kcal5.5g2.7g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935