Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala5.6g18kcal0.8g3.3g0.1g0.6g
Maitojuoma, profeel, valio19g3.7kcal0.6g0.3g0g0.3g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5.6g2.4kcal0.6g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.6g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g23g15kcal2.6g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g131kcal10.6g12.2g4.4g1.8g
Valittu annoskoko62g66kcal5.3g6.1g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna31g33kcal2.7g3.1g1.1g0.5g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.8g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040