Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 11g8.5kcal0.2g1.8g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%3.5g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g80kcal3g10.2g2.8g1.6g
Valittu annoskoko62g40kcal1.5g5.1g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal0.8g2.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g64kcal2.4g8.2g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902