SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Palsternakka 1.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2.8g7kcal0.4g0.1g0.6g0g
Valkoviini, kuiva, 12%2.5g2.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g36kcal1g3.2g1.4g0.6g
Valittu annoskoko62g18kcal0.5g1.6g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g9kcal0.3g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g29kcal0.8g2.6g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499