Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 8.4g6.4kcal1.5g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g21g14kcal0.4g2.5g0g0g
Palsternakka 4.2g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g48kcal3.8g6.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko62g24kcal1.9g3.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g12kcal1g1.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g38kcal3g5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075