Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g20g24kcal3.5g0.3g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.5kcal0.4g0.4g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g8.8g30kcal2.2g0g2.3g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g1.1g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Lohkoperunat, Rainbow18g23kcal0.4g3.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g192kcal13.6g10.4g10.4g0g
Valittu annoskoko62g96kcal6.8g5.2g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna31g48kcal3.4g2.6g2.6g0g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.3g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054