Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ahven 10g8.1kcal1.6g0g0.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g6.5g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Kalaliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g55kcal4g5g1.8g0.4g
Valittu annoskoko62g27kcal2g2.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g14kcal1g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.2g4g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622