Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g19g29kcal4.1g0g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g111kcal9.8g10.2g2.8g1.2g
Valittu annoskoko62g55kcal4.9g5.1g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g28kcal2.5g2.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g89kcal7.9g8.2g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839