Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Lanttu 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.8g4.1kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g78kcal3.8g8.8g2.6g1g
Valittu annoskoko62g39kcal1.9g4.4g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal1g2.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g63kcal3g7.1g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877