Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g11g3.5kcal0.1g0.5g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g78kcal6.2g5.6g3g0.2g
Valittu annoskoko63g39kcal3.1g2.8g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal1.6g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571