Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 13g27kcal2.3g0g2g0g
Kieli naudan 13g25kcal2.1g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g157kcal10.2g10.2g8g1.2g
Valittu annoskoko63g78kcal5.1g5.1g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g39kcal2.6g2.6g2g0.3g
Arvot/100g100g125kcal8.2g8.2g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109641